Normstahl garažna vrata. Vrata s +

+ Udobje   + Raznovrstnost   + Varnost   + Servis

 

 

Normstahl garažna vrata Entrematic
Odprto za najvišje standarde


Težnja po novih ciljih in vedno vrnitev domov - nič ne simbolizira boljše tega kot garažna vrata. Garažna vrata v svet so tudi vrata domov. Odločitev za garažna vrata je prav tako osnovana na enakih specifičnioh standardih kot jih želite za vašo hišo. Videli boste, da vam pri Entramaticu naredimo izbiro Normstahl garažnih vrat povsem enostavno.

 

OSD_Sup_plus_42_Flair_RAL7016_2

 

SSD_Trend_RAL9016

 

OSD_Sup_plus_42_Micro_RAL7016

 

ID_scene_Verglasung_242_9006_Nr3885

 

 

Z garažnimi vrati Normstahl ste 4 krat v plusu:

 

+ Udobje

Naša garažna vrata so sestavljena  iz termično ločenih sekcij debeline 42 mm, kar zagotavlja odličen toplotni količnik. + Kroglično ležajni dvojni kolesci skrbijo za tiho in stabilno delovanje garažnih vrat. + Talno tesnilo z integriranim prezračevalnim sistemom stalno skrbi za dobro klimo v garaži. + Dodana vrednost pri Normstahl stranskih sekcijskih vratih je optimalno tesnenje ter izbira med talnim vodilom vgrjenim v estrih ali vodilu, ki se montira na obstoječa tla.

+ Raznovrstnost

Velika izbira barv z končno obdelano površino nudi nešteto individualnih možnosti + 4 možnosti površinskih struktur + 8 različnih modelov od klasičnih do modernih + Design elementi, okna in svetlobne lamele zaokrožujejo raznovrstnost.

+ Varnost

Posebno stabilen način vgradnje onemogoča možnost vlomat - po želji dodatna protivlomna zaščita (po NEN5096) + Zaprta vodila, kolesca in vzmetenje nudijo extra zaščito +  Normstahl pogoni garažnih vrat so v povezavi z garažnimi vrati certifizirani po standardu TUV  in GS +  Naslednje prednosti glede varnosti so zaščita pred priprtjem prstov, varovanje pred samodejnim padcem vrat, varovanje v primeru poka vzmeti in samodejna zaznava ovire pod vrati.

+ Servis

Nekaj posebnega: 10 letna garancija za garažna vrata, vključno z obrabljivimi deli + 5-letna garancija na mehaniko in 2- letna garancija na elektroniko pogonov Normstahl. + Entrematic vam nudi certificiran, odlično izurjen servis in profesionalno mrežo prodajalcev + 70 let izkušenj enega največjih evropskih proizvajalcev zagotavlja visoko kvaliteto na dolgi rok.

 Prvoklasno za vas


Že 70 let so Normstahl garažna vrata in pogoni sinonim za največjo kakovost, zanesljivost in absolutno varnost..Naši izdelki so individualni kot ljudje, ki jih dnevno uporabljajo. Poleg tega ima naša blagovna znamaka "Normstahl" pod okriljem koncerna Entrematic še poseben staus : Normstahl pomeni obsolutno zaupanje in ničelno odstopanje od najvišje kakovosti za katerim stoji vrhunski proizvajalec garažnih vrat.. Tako si lahko privoščimo da vam dajemo 10 letno garancijo prav na vse dele garažnih vrat.

 

Vaša po želji narejena garažna vrata
 

Električna garažna vrata Normstahl vam pomagajo pri energijsko varčni gradnji in sanaciji na podlagi izredno dobre izolativnosti. Če uporabljete naše avtomatizirane inovacije v privatnem ali industrijskem okolju - je Entrematic vaš partner kot specialist za  moderne in estetske vhodne izdelke. Toda poglejete si sami, katera garažna vrata iz našega programa z svojimi modernimi fukcijami so najbolj primerna za vas

Vedno v gibanju

Že 70 let je Entrematic  eden od najbolj znanih proizvajalcev garažnih vrat, vendar zadovoljitev še nikoli ni bila naša stvar - in enako velja za naše Normstahl vrata. Električna ali avtomatska garažna vrata so zdaj sodobnejša; garažna vrata brez pogona so danes izjema za novogradnje ali renovacije. Vsakdo, ki je doživel udobje avtomatskih garažnih vrat ne bo nikoli več želel biti brez njih.

 

70 let izkušenj  da lahko pomagamo pri vseh vaših projektih

Mreža profesionalnih trgovcev po vsej Sloveniji zagotavlja strokovno svetovanje in aktivno podporo pri gradnji kot renovaciji. Ne glede na to, kako zapleteno bi bila lahko obnova so naši trgovci, servisni partnerji in monterji del dobro izobražene ekipe, ki bo z veseljem posredovala svoje izkušnje z vami. S takimi partnerji  bo prenova kot otroška igra, in zahvaljujoče vratom s +, ki  vas bodo navdužila z številnimi prednostmi.

Prenova garaži ni le končana v hipu - en dan je na splošno dovolj - vendar pa tudi ustvarja prostor po prevozni višini in širini; ultra-tiho delovanje , imeli boste koristi od dodatnega udobja in energetske bilance ki je tudi občutno izboljšana zaradi odlične izolacije. Ampak to še vedno ni dovolj! Raven varnosti in zaščite je bistveno povečan tudi  v smislu zmanjševanja tveganja za poškodbe, kot tudi protivlomne varnosti. Torej, poleg popolnega vizualnega oblikovanja, se lahko sprostite in se veselite številnim ugodnostim.

 

Dodatna varnost v zvezi s protivlomno zaščito

Ali parkirate v garaži - ali pa ste eden tistih ljudi, ki tam shranjujejo drago športno opremo ali dragoceno orode? Ali pa je morda notranja vrata med garažo in vašo dnevno sobo? Potem pa mora biti  izboljšala protivlomna na seznamu želja za nova električna garažna vrata.

Ta je na voljo kot dodatna oprema za NORMSTAHL Superior 42 in NORMSTAHL Superior + 42  protivlomna taščita je ocenjeno po standardu NEN 5096 ki vam zagotavlja mirnost..

 

  

Normstahl - ne zveni samo kot kvaliteta.

Trajnost
Trajnost
Energijsko varčna gradnja ali obnova : Garažna vrata Normstahl so narejena iz lamel debeline 42 mm. Tako garantiramo visoko izoplativnost. To je dobro za okolje, kot tudi za vašo denarnico!
Zanesljivost
Zanesljivost

Mi vemo kaj prodajamo. Tako lahko dajemo 10 letno tovarniško garancijo na absolutno vse dele vrat, vključno z obrabljivimo deli kot so kolesca, vzmeti in površino vrat. Na to se lahko zanesete!

*Podrobnosti najdete  v naši razlagi garancije..

Standardna kakovost
Standardna kakovost
Ne toleriramo nobene neskladnosti. Normstahl garažna vrata ponujajo premium kakovost že v serijski proizvodnji. Z našim imenom jamčimo za to - in bomo nadaljevali tudi v prihodnje.
Tradicija
Tradicija
Že 70 let je Normstahl sinonim za kakovost, trajnost, individualnost, varnost in povezljivost v relaciji garažna vrata in pogoni. Če se odločite za garažna vrata Normstahl, ste se odločili prav!
Individualnost
Individualnost
Nešteto možnosti vam zagotavlja, da boste našli parava garažna  vrata za vas ! Izberite vaša garažna vrata tako po tehničnih značilnostih kot po izgledu.
Varnost
Varnost
Kar je v vaši garaži je ponavadi vrednejše kot si mislite. Zato vam lahko opcijsko ponudimo protivlomno zaščito pri Normstahl Superior 42 and Normstahl Superior+ 42: SKG-certificirana protivomna zaščita, ki ustreza nizozemskemu standardu NEN 5096.

Sestavite si
svoja garažna vrata.

doorfinder-background