Normstahl garažna vrata. Vrata s +

+ Udobje   + Raznovrstnost   + Varnost   + Servis

 


 

Normstahl garažna vrata Entrematic
Odprto za najvišje standarde


Težnja po novih ciljih in vedno vrnitev domov - nič ne simbolizira boljše tega kot garažna vrata. Garažna vrata v svet so tudi vrata domov. Odločitev za garažna vrata je prav tako osnovana na enakih specifičnioh standardih kot jih želite za vašo hišo. Videli boste, da vam pri Entramaticu naredimo izbiro Normstahl garažnih vrat povsem enostavno.

 


OSD_Sup_plus_42_Flair_RAL7016_2

 

SSD_Trend_RAL9016

 

OSD_Sup_plus_42_Micro_RAL7016

 

ID_scene_Verglasung_242_9006_Nr3885

 

 

Z garažnimi vrati Normstahl ste 4 krat v plusu:

 

+ Udobje

Naša garažna vrata so sestavljena  iz termično ločenih sekcij debeline 42 mm, kar zagotavlja odličen toplotni količnik. + Kroglično ležajni dvojni kolesci skrbijo za tiho in stabilno delovanje garažnih vrat. + Talno tesnilo z integriranim prezračevalnim sistemom stalno skrbi za dobro klimo v garaži. + Dodana vrednost pri Normstahl stranskih sekcijskih vratih je optimalno tesnenje ter izbira med talnim vodilom vgrjenim v estrih ali vodilu, ki se montira na obstoječa tla.

+ Raznovrstnost

Velika izbira barv z končno obdelano površino nudi nešteto individualnih možnosti + 4 možnosti površinskih struktur + 8 različnih modelov od klasičnih do modernih + Design elementi, okna in svetlobne lamele zaokrožujejo raznovrstnost.

+ Varnost

Posebno stabilen način vgradnje onemogoča možnost vlomat - po želji dodatna protivlomna zaščita (po NEN5096) + Zaprta vodila, kolesca in vzmetenje nudijo extra zaščito +  Normstahl pogoni garažnih vrat so v povezavi z garažnimi vrati certifizirani po standardu TUV  in GS +  Naslednje prednosti glede varnosti so zaščita pred priprtjem prstov, varovanje pred samodejnim padcem vrat, varovanje v primeru poka vzmeti in samodejna zaznava ovire pod vrati.

+ Servis

Nekaj posebnega: 10 letna garancija za garažna vrata, vključno z obrabljivimi deli + 5-letna garancija na mehaniko in 2- letna garancija na elektroniko pogonov Normstahl. + Entrematic vam nudi certificiran, odlično izurjen servis in profesionalno mrežo prodajalcev + 70 let izkušenj enega največjih evropskih proizvajalcev zagotavlja visoko kvaliteto na dolgi rok. Prvoklasno za vas


Že 70 let so Normstahl garažna vrata in pogoni sinonim za največjo kakovost, zanesljivost in absolutno varnost..Naši izdelki so individualni kot ljudje, ki jih dnevno uporabljajo. Poleg tega ima naša blagovna znamaka "Normstahl" pod okriljem koncerna Entrematic še poseben staus : Normstahl pomeni obsolutno zaupanje in ničelno odstopanje od najvišje kakovosti za katerim stoji vrhunski proizvajalec garažnih vrat.. Tako si lahko privoščimo da vam dajemo 10 letno garancijo prav na vse dele garažnih vrat.

 

Vaša po želji narejena garažna vrata
 

Električna garažna vrata Normstahl vam pomagajo pri energijsko varčni gradnji in sanaciji na podlagi izredno dobre izolativnosti. Če uporabljete naše avtomatizirane inovacije v privatnem ali industrijskem okolju - je Entrematic vaš partner kot specialist za  moderne in estetske vhodne izdelke. Toda poglejete si sami, katera garažna vrata iz našega programa z svojimi medrnimi fukcijami so najbolj primerna za vašo garažo!
 

  

Sestavite si
svoja garažna vrata.

doorfinder-background